برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/03/19 - 10:27
  • - تعداد بازدید: 47
  • - تعداد بازدیدکننده: 46
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

روز جهانی ایمنی غذا

روز جهانی ایمنی غذا در 7 ژوئن با شعار «ایمنی غذا،سرمایه گذاری برای تولید مبتنی بر دانش،سلامت جامعه و آینده پایدار»برگزار می شود.

به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:

روز جهانی ایمنی غذا در هفتم ژوئن با شعار «ایمنی غذا ،سرمایه‌گذاری برای تولید مبتنی بر دانش، سلامت جامعه و آینده پایدار برگزار می‌شود. هدف این رویداد جهانی افزایش آگاهی درباره اهمیت ایمنی مواد غذایی و کاهش بیماری‌های ناشی از غذای ناسالم است.

 از جمله اهداف اصلی این روز ترویج شیوه‌های تولید و توزیع غذای سالم در سراسر جهان، تشویق به همکاری بین المللی برای مقابله با چالش‌های ایمنی غذایی، آموزش مصرف کننده درباره انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی، کاهش خطرات ناشی از آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی در زنجیره غذایی، حمایت از سیاستگذاری‌های موثر برای تضمین ایمنی غذا در کشورهای در حال توسعه می‌باشد

در این روز سازمان بهداشت جهانی(WHO) و سازمان خواربار و کشاورزی(FAO) از کشورها می‌خواهد با اجرای برنامه‌های آموزشی و نظارتی گامی بلند در جهت تامین غذای سالم برای همه بردارند.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 17342
کلمات کلیدی
الناز خدادادی
خبرنگار

الناز خدادادی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب