به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
روز جهانی ایمنی غذا
روز جهانی ایمنی غذا در 7 ژوئن با شعار «ایمنی غذا،سرمایه گذاری برای تولید مبتنی بر دانش،سلامت جامعه و آینده پایدار»برگزار می شود.
به گزارش مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو:
روز جهانی ایمنی غذا در هفتم ژوئن با شعار «ایمنی غذا ،سرمایهگذاری برای تولید مبتنی بر دانش، سلامت جامعه و آینده پایدار برگزار میشود. هدف این رویداد جهانی افزایش آگاهی درباره اهمیت ایمنی مواد غذایی و کاهش بیماریهای ناشی از غذای ناسالم است.
از جمله اهداف اصلی این روز ترویج شیوههای تولید و توزیع غذای سالم در سراسر جهان، تشویق به همکاری بین المللی برای مقابله با چالشهای ایمنی غذایی، آموزش مصرف کننده درباره انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی، کاهش خطرات ناشی از آلودگیهای شیمیایی و میکروبی در زنجیره غذایی، حمایت از سیاستگذاریهای موثر برای تضمین ایمنی غذا در کشورهای در حال توسعه میباشد
در این روز سازمان بهداشت جهانی(WHO) و سازمان خواربار و کشاورزی(FAO) از کشورها میخواهد با اجرای برنامههای آموزشی و نظارتی گامی بلند در جهت تامین غذای سالم برای همه بردارند.
نظر دهید